خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

تور تایلند, تایلند, تور لحظه آخری تایلند

تور تایلند
خانه » تور تایلند » دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند
دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند 95 در سایت تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند

ویزای کشور تایلند ۹۵

دریافت ویزای تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند که جزییات ویزای تایلند را در تور تایلند برای شما آورده ایم. در واقع مانند اکثر کشورها مجوز ورود به کشور تایلند محسوب می شود. در واقع قبل از ورود به کشور تایلند و سفر به تایلند و حتی استفاده از تور تایلند و سفر به شهرهای تایلند مانند بانکوک ، پوکت ، ساموئی، پاتایا و …….داشتن ویزای تایلند ضروریست.

انواع مجوزهای ورود به کشور تایلند یا همان ویزای تایلند بشرح ذیل می باشد

ویزای توریستی تایلند: ویزای توریستی تایلند به کسانی تعلق می‌ گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور تایلند را دارند. این ویزا معمولا بصورت گروهی صادر می گردد.

ویزای تجاری تایلند: ویزای تجاری تایلند به کسانی تعلق می‌ گیرد که با هدف تجارت و بازرگانی، قصد ورود به کشور تایلند را دارند. این ویزا می تواند از دو هفته تا شش ماه مجوز اقامت را به تاجر ارائه نماید. این ویزا بصورت انفرادی صادر می گردد.

ویزای مولتی تایلند: ویزای مولتی تایلند برای افرادی صادر می گردد که چین را بعنوان نقطه میانی سفر انتخاب و پس از اقامت در تایلند این کشور را ترک و مجددا به تایلند باز می گردند. ویزای دو بار ورود یا چند ماهه معمولا این نوع ویزا می باشد.

ویزای سه ماهه تایلند: هر یک از ویزاهای توریستی، تجاری یا مولتی می توانند سه ماهه صادر شود.

ویزای شش ماهه تایلند: هر کدام از ویزاهای توریستی، تجاری یا مولتی می توانند شش ماهه صادر شود.

ویزای بلند مدت تایلند: هر یک از ویزاهای توریستی، تجاری یا مولتی که بیش از شش ماه صادر شود ویزای بلند مدت خوانده می شود.

ویزای تحصیلی تایلند ویزای تحصیلی تایلند به کسانی تعلق می‌ گیرد که با هدف تحصیل در یکی از دانشگاههای معتبر تایلند، قصد ورود به کشور تایلند را دارند. این ویزا بصورت انفرادی صادر می گردد.

دریافت ویزای کشور تایلند 95 در سایت تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند

مدارک مورد نیاز برای ویزای سفر به تایلند و تور تایلند بشرح ذیل می باشد

۱-اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتیار از تاریخ سفر

۲-دو قطعه عکس

۳-دعوتنامه از کشور تایلند که معمولا توسط آژانس مسافرتی تهیه می شود.برای ویزای تایلند ضروریست

برای اطلاعات بیشتر از شرایط ویزای تایلند و استفاده از تور تایلند و رزرو بلیط تایلند بانکوک، پوکت و پاتایا ماس حاصل فرمایید.

گردآوری: تور تایلند

دریافت ویزای کشور تایلند ۹۵ در سایت تور تایلند
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )

تاکنون ۲ نظر ثبت شده است.

  1. سلام صفی الله استم از افغانستان میخواهم ب کشور تایلند برم و اقامت داشته باشم لطفا مرا کمک کنید که از کدام طریق سفر کنم
    چوون د تایلند یک دوست دختر هم دارم اگر شود از ان طریق برم

    • با عرض سلام خدمت شما و تشکر بابت حضورتون در سایت تورتایلند دات کام
      ما اطلاعاتی لازم برای سفر شما رو به ایمیل شما ارسال کردیم.
      ممنون میشم برای استفاده از تور تایلند، اطلاعات تماس با شما رو برای ما ارسال کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
تور تایلند را با گروه تخصصی ما تجربه کنید
برای دریافت پیشنهاد شگفت انگیز تور تایلند شماره موبایل خود را  وارد کنید
بهترین قیمت و کیفیت تور تایلند را با ما تجربه کنید.
ارسال
بستن!